Kontakt

Teckna försäkring: Olycksfallsförsäkring Barn

Mer information

Olycksfallsförsäkring Barn

Är ditt barn försäkrat på fritiden, efter dagis eller skola? AIG Olycksfallsförsäkring Barn gör att ditt barn är försäkrat dygnet runt. Den ger ersättning för allt ifrån brännskador och benbrott till sjukhusvistelse och invaliditet. Försäkringen gäller barn och ungdomar mellan 0-25 år och tecknas före 18 års ålder.

En premie för alla barn

AIG Olycksfallsförsäkring Barn omfattar alla barn som är skrivna på din adress och även de barn som bor på en annan adress som du har vårdnad om förutsatt att de är tillagda i försäkringen. Vi har gjort det enkelt för dig så att samma premie täcker alla dina barn oavsett eventuell funktionsnedsättning eller sjukdom.

Alla dina barn för en och samma premie

  • Ingen hälsodeklaration
  • Dygnet runt
  • Skattefri ersättning

Det är viktigt att du vet vad försäkringen innebär och precis vad du får. Läs mer under “Premier och ersättningsnivåer”.

Enkel och prisvärd

Vi vill att försäkringen ska vara prisvärd och enkel att teckna. Därför kan du teckna den direkt här, och den börjar gälla så fort vi tagit emot din ansökan. Du har alltid 14 dagars ångerrätt, läs mer under ”Faktablad & Förköpsinformation” och “Fullständiga villkor”.

Teckna försäkring
Teckna försäkring