Teckna försäkring: Olycksfallsförsäkring

Mer information

Olycksfallsförsäkring

Det är viktigt att försäkra sig själv också – inte bara sina saker.

En olycksfallsförsäkring är precis som det låter – en försäkring som kan betala ut ersättning och täcka upp kostnader för ett antal olika saker, om du råkar ut för en olycka. Det är ett sätt att trygga din ekonomi om olyckan skulle vara framme. Många är olycksfallsförsäkrade under dagtid via sitt jobb eller sitt fackförbund, och tänker kanske inte på att man saknar skydd på sin fritid. Som kund hos Marginalen Bank eller till Marginalen Banks samarbetspartner, har du möjlighet att teckna vår olycksfallsförsäkring för dig själv eller för dig och din partner – eller varför inte passa på att trygga hela familjen!

Försäkringen kan tecknas från 18 – 74 års ålder och gäller tills du fyller 80 år. Barn omfattas tills de fyller 20 år. Det tar inte mer än ett par minuter att teckna försäkringen – du behöver inte fylla i någon hälsodeklaration – och sen är ni skyddade fr.o.m. imorgon!

Om du drabbas av ett olycksfall ersätter försäkringen:
Medicinsk invaliditet Försäkringen betalar ut ett engångsbelopp vid bestående funktionsnedsättning.
Dödsfall Försäkringen betalar ut ett engångsbelopp vid dödsfall.
Sjukhusvistelse Vid sjukhusvistelse som varar längre än 24 timmar, betalar vi ut dagsersättning upp till 30 dagar.
Tandskador Ersätter kostnad för nödvändig behandling av skadade tänder.
Transport för akutvård Ersätter kostnad för transport till sjukhus vid behov av akutvård.
Hushållsnära tjänster Ersätter kostnad för hushållsnära tjänster då du till följd av en olycka inte kan utföra sysslan själv.

Läs mer om försäkringen och ersättningsnivåerna under flikarna här till höger.

Vi uppmanar dig även att läsa de fullständiga villkoren för att säkerställa att skydd som är särskilt viktiga för dig omfattas av försäkringen. Har du frågor kan kontakta oss på telefon: 08-506 920 70.

Teckna försäkring